Największe forum o Sony Vegas Pro w Polsce. Tutoriale, pomoc, efekty, rendering.

Pełna wersja: AAE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pomysł. Może zróbmy też forum o AAE, bo często poruszamy temat AAE i wiele osób też by chciało go lepiej poznać?
Można zrobić jakiś dział dotyczący AAE, lecz no ja osobiście mało na tym oprogramowaniu działałem. Jeżeli ktoś już trochę w tym robi i czuje się na siłach, aby robić jakieś tutoriale czy pomagać innym to nie ma sprawy.
Próby już były założenia takiego działu ale nie zbyt się rozwijały....
Ogólnie mało kto z nas używa AAE więc były by marne szanse na to, że się będzie rozwijać.
Ja tam używam, ale głupotą byłoby zrobienie działu o efektach w aae, na forum o montażu w SV.
To tylko moje zdanie, ale dodawanie kolejnych działów sprawi, że forum nie będzie się niczym różniło od innych ( np. "świat obrazu") a poza tym ten zabieg - z racji, że to jest forum firmowane jednym znakiem i marką jednego producenta - dojdzie do niezamierzonej kampanii marketingowej konkurencji ;)
Dlatego też sceptycznie do tego podchodzę. Jest już dość sporo innych for o AAE :V Nie ma sensu czegoś takiego robić i tutaj. Były jakieś przymierzenia do Photoshopa, ale chyba każdy widział jak to wyglądało.
Ja uważam, że taki dział byłby zbędny.
To jest forum od SV, więc AAE odpada. Po za tym jak pisał tomislater dawno temu, to ktoś chciał się w to forum zaangażować czy coś takiego, więc może być tylko SV.
Przekierowanie